Home » Vers van de pers

-Een pas binnen gekomen berichtje....Op 29 oktober 2021,verschijnt het nieuwe album " Postcards from Ireland ".

 

-We zijn verheugd om het nieuwste lid van Celtic Woman, Muirgen O'Mahony, aan te kondigen. Muirgen zal haar debuut optreden met ons op onze aankomende TV Special en op ons nieuwe studioalbum dat later dit jaar zal verschijnen. Muirgen, oorspronkelijk afkomstig uit County Cork in Ierland, spreekt vloeiend Iers en treedt al bijna 10 jaar op als acteur, zanger en instrumentalist. Ze studeerde klassieke sopraan aan de Cork School of Music en vervolgde haar opleiding in muziektheater aan de Royal Academy of Music in Londen. In de afgelopen jaren heeft Muirgen het geluk gehad om het podium te delen met een aantal geweldige artiesten en muzikanten. Ze trad verschillende keren op als soliste met het RTÉ Concert Orchestra in de National Concert Hall, met name tijdens hun oudejaarsgalaconcert in 2018. Meest recentelijk, als onderdeel van RTÉ 'Winter Sessions', speelde Muirgen in 'The Musicals' naast Susan McFadden en Killian Donnelly - een project dat werd opgenomen op de RDS in Dublin en begin 2021 op televisie werd uitgezonden. Muirgen is absoluut verheugd en volledig nederig om zich bij Celtic Woman aan te sluiten, want het is echt een droom van haar geweest sinds ze ze voor het eerst zag optreden als tiener. U bent van harte welkom om Muirgen te verwelkomen. Onze geweldige soliste Mairead Carlin verliet de show eerder dit jaar om soloprojecten na te streven. We willen graag hulde brengen aan Mairead die zich in 2013 bij Celtic Woman voegde. Mairead betoverde het publiek avond na avond met haar geweldige optredens. Ze is een geweldige muzikant en een echte professional en een echte vriend van de Celtic Woman-familie. We wensen Mairead veel succes met haar soloprojecten en kijken ernaar uit om tijdens de reis weer het podium met haar te delen.

 

! ! ! NIEUWE CONCERT DATUMS STAAN OP DE SITE ! ! ! 

 

-Ook zullen de concerten in 2021 NIET kunnen doorgaan wegens Covid.

 

- Vanaf vandaag 1 juni 2020,staan al de datums voor de komende concerten in 2021 online. Het zijn voorlopig enkel concerten in USA en Canada. Misschien dat er in het najaar van 2021 nog een Europese tour komt.Verder nieuws daar omtrent volg nog.

 

-Ook de concerten van 'Celtic Woman'lijden onder het "Coronavirus".Zoals  u op het bericht kan lezen gaan er ( voorlopig ) geen concerten meer  door.Al de concerten in het teken van hun 15 jarig bestaan, werden uitgesteld naar latere data's. We houden u op de hoogte.

 

-Susan McFadden zal de concerten vergezellen op 7,13,14,27,28,29 maart 2020,dit in de "15 jarige" bestaan concerten.

 

-Vanaf vandaag(28/2/2020) het de release van "15 years Celebration" uitkomt in digitale versie.Je kan het downloaden via : iTunes Store , amazon music , Google Play.

 Beluisteren kan via :  Apple Music,amazon music,Spotify,TIdal,deezer en YouTube Music.

 De cd versie komt uit op 27 maart 2020.

 

-Vandaag 27/2/2020,starten de concerten in het teken van het 15 jarig bestaan van "Celtic Woman".Deze reeks concerten gaan enkel door in de U.S.A.

 

-Tijdens een bezoek aan ' WALTDISNEYWORLD' kreeg Máeread plots een vogelkakje op haar snoetje.Het enige wat je dan kan doen is er mee lachen en afvegen.

 

 

-❤ Valentijnsdag winactie (enkel in USA!!!)

Celtic Woman is enthousiast om een van hun gelukkige fans een cadeaubon van $ 100(US Dollars) te geven aan een restaurant naar keuze. Geniet van het diner voor een van onze Noord-Amerikaanse shows.De  "15-jarig jubileum tour" start op 27 februari in Lakeland, FL en zal reizen naar steden in het hele land(USA). Bezoek de tour pagina om je stad te vinden. https://bit.ly/31Dz7Yg (op de officiële website.....)

Wat moet je doen om kans te maken op de prijs?

Ga naar de "fan pagina" op Facebook ( https://www.facebook.com/celticwoman/?tn-str=k*F )

1. LOVE (of like) dit bericht.
2. Reageer op welke show je graag zou willen bijwonen
3. Tag een geliefde of vriend die je mee zou nemen

Voor bonus inschrijvingen, bezoek dit bericht op de Instagram en Twitter van "Celtic Woman"om te liken, retweet en te reageren.

We kunnen onze fans niet genoeg bedanken voor hun steun de afgelopen 15 jaar, het was een ongelooflijke reis en we zijn zo enthousiast om dit voorjaar met jullie te vieren. Het is bijna zover!

Wedstrijd eindigt donderdag 13 februari om 13 uur . Eén winnaar wordt geselecteerd en bekend gemaakt op Valentijnsdag! (OPGEPAST...ENKEL VOOR CONCERTEN IN USA)

 

-Verwelkom de lente met open armen! Het is bijna zover! 😍
 De"15-jarig jubileum"viering tour begint deze maand.

 

-Goed nieuws voor de fans van Chloë Agnew...

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Chloë Agnew opnieuw lid wordt van Celtic Woman als speciale gast artiest voor, onze 15-jarig jubileum Noord-Amerikaanse tour!
Zoals je je zult herinneren, was Chloë een van onze originele artiesten die lid werd van de groep toen ze nog maar 15 jaar oud was voor onze allereerste PBS Special, en bijna tien jaar met ons over de hele wereld toerde. Nu keert ze terug om een zeer bijzondere mijlpaal te vieren, en deelt het podium met Mairéad, Tara en Megan. We zijn zo enthousiast om dit nieuws met jullie te delen en kijken er naar uit om jullie te zien tijdens onze Noord-Amerikaanse tournee.
Chloë zal onze meest favoriete liedjes van de reis tot nu toe laten zien - liedjes die een ongelooflijke band hebben gecreëerd met publiek over de hele wereld. Kom met ons mee om het leven zelf te vieren - voel de omhelzing van adembenemende muziek die je vanuit je theater rechtstreeks naar Ierland, ons spirituele thuisland brengt. De Ieren weten echt hoe ze een feestje moeten geven, dus doe mee!
Terwijl Chloë opnieuw lid wordt van de groep, neemt onze geweldige solist Éabha McMahon , verlof om haar eigen projecten voort te zetten. Éabha is ontzettend enthousiast over haar plannen en zal jullie allemaal op de hoogte houden via social media kanalen en "Celtic Woman". We brengen ons hoogste eerbetoon aan Éabha, die in 2015 bij ons kwam voor onze Destiny Special in het Mansion House in Dublin. Éabha was de allereerste Sean Nós zanger in de groep en was een ongelooflijk dynamische en unieke artiest in de show.
We wensen Éabha veel succes met haar solo projecten en kijken ernaar uit om het podium weer met haar te delen tijdens onze "Celtic Woman" reis.
We zijn ook blij om het nieuws te delen dat de prachtige Susan McFadden ons zal vergezellen voor 6 shows op de tour van 2020. In dezelfde zes shows zal Chloë Agnew niet verschijnen.

-Alle concerten voor 2019 zijn afgelopen.De groep zal nu een stop inlassen tot eind  februari 2020,om dan met volle passie hun U.S.A-tour van "Celebration "te brengen.Fijne FEESTDAGEN .

 

- Er zijn 3 extra concerten in de reeks " Celebration",namelijk 7,8 en 9 augustus 2020 in Ierland.Kijk even op de 'Allerlei' pagina.

 

 

-Vanaf 27 februari 2020,beginnen de concerten van'Celtic Woman' in het teken van hun 15 jarig bestaan.Jammergenoeg enkel in U.S.A.

 

-Het eerste "Symphony'Concert in U.S.A ,namelijk in Bethlehem, Pennsylvania. ❤️Volgende halte: Atlantic City!

 

-De nieuwe release van Celtic Woman 'The Magic of Christmas' staat momenteel op nummer 2 in de top 14 van de 'nieuwe kerst albums' die dit jaar uitkomen! Dat wordt de muziek van je vakantie!

 

 

-Vanaf vandaag(26/11/2019)begint"Celtic Woman" met hun nieuwe tournee(SYMPHONY 'The Best Of Christmas) in de U.S.A en Canada.

 

 

-Het begint veel op kerstmis te lijken. 🎄
NIEUW release:" De magie van de kerst" is nu wereldwijd beschikbaar!
De cd & digitale album is nu beschikbaar om te downloaden.

Te koop bij          :   Bol.com   https://www.bol.com/nl/p/the-magic-of-christmas/9200000120211860/?bltgh=gBeNxLHOmEcO-HJMlARH7Q.1_4.5.ProductImage

 Te downloaden:   iTunes store   

 

-Vanavond(18/11/2019)sluit'Celtic Woman' de concerten van "ANCIENT LAND" af in Liverpool.De komende maanden treden ze nog enkel op in U.S.A en 1 maal in Canada.

 

-Op 12/11/2019 traden de vrouwen van 'Celtic Woman'op in "The London Palladium Theatre".Zoals altijd was het weer een grandioos concert.

 

-Vanavond sluit'Celtic Woman' hun Europese tour af met een concert in Praag.Op deze Europese-tour hadden ze 2 uitverkochte shows.'Celtic Woman' bedankt al hun fans en kijken uit naar hun volgende Europese tour.

 

-'Celtic Woman' had voor de allereerste keer in Poznan het genoegen om in Polen op te treden. De group had een geweldige avond en een voorrecht om voor zo ' n warm en dankbaar publiek te kunnen zingen en spelen.
Ze spelen hun tweede  Poolse show vanavond in Zabrze.

 


-'Celtic Woman' presenteert met trots "The Magic of Christmas. Dit nieuwe album bevat vakantieklassiekers als "Sleigh Ride", "Deck the Halls" & "We Wish You a Merry Christmas". De CD & Digital Album zijn nu enkel beschikbaar in Noord-Amerika om te downloaden (8 nov buiten Noord-Amerika).

-Het album is sinds 8-11-2019 wereldwijd te downloaden.Dit kan via volgende link.      https://smarturl.it/Celtic_Woman_Magic

 

-Vanavond treden 'Celtic Woman'op in de prachtige Alexela Hall in Estland.

-Ik wil  jullie even een update geven ivm Máiréad...Ze is sinds 29/10/2019 terug uit het ziekenhuis, loopt wat rond,eet een ijsje, maar zal het nog eventjes rustigaan moeten doen. Ze bedankt jullie via haar 'Facebook fan pagina' voor jullie liefde en vriendelijkheid van de afgelopen dagen.Daar schreef ze het volgende :  "Ik heb al je reacties gelezen en ze hebben me zo geholpen. Ik hou van jullie allemaal x "

 

-Máiréad Carlin was helaas ziek geworden tijdens een tour in Europa en het bleek een blindedarmontsteking te zijn. Na een korte operatie is ze nu aan het herstellen, maar moet nog rusten. We wensen haar het allerbeste in haar herstel. Omdat de concerten verder moeten gaan, zal intussen ' Susan McFadden' inspringen om Máiréad te vervangen.Zoals ze zeggen 'eens een Keltische vrouw, altijd een Keltische vrouw' . Susan is naar Wenen gevlogen om mee te doen voor de komende show's in Europa. Veel beterschap Máiréad.